Turbukser til herre

46 produkter
Sorter etter relevans

Turbukser

En god turbukse er en investering! Ikke bare vil den vare i mange år fremover, men den vil også oppfordre deg til å nyte vakker natur. Den forvandler deg rett og slett fra sofagris til friluftsentusiast.

Så, la Lars Monsen frykte din ankomst - kjøp din neste turbukse hos oss!

Turbukser til herre


Det kan være lurt å tenke over hva du skal bruke den til før du kjøper. Her kommer våre beste tips til hva du kan se etter:

  • Lette og hurtigtørkende materialer. Dette er spesielt smart om du ofte er på overnattingstur og trenger at buksen tørker fort.

  • Mange turbukser har ekstra forsterkninger på utsatte områder som knær og rumpe. Dette betyr at du kan sette deg ned i fjellet, uten å bekymre deg for slitte plagg.

  • Er du glad i å klatre i fjellveggen? Se etter turbukser med ekstra stretchpaneler. Ingen hindringer fra gleden!

Med riktige turbukser er du rustet for eventyr i mange år fremover!

Skallbukser vs. softshellbukser


Å velge riktig turbukse kan være forskjellen mellom en ubehagelig opplevelse og en fantastisk dag i naturen. Men, det er lett å gå seg vill i jungelen av alle turbukser som finnes der ute.

Skallbukser er laget i vind- og vanntette materialer slik at du holder deg tørr hele turen. Samtidig har de fleste en membran på innsiden som er fukttransporterende. Disse turbuksene er perfekte til turer i dårligere vær, eller når du suser nedover slalombakkene.

Softshellbukser er vind- og vannavvisende, men ikke helt vanntette slik som skallbuksen. Fordelen med dette er at de gir deg bedre pusteevne og ventilasjon. Og, holder du deg tørr mot huden fryser du mindre! I tillegg er disse turbuksene mer bevegelige, noe som gir deg friheten du trenger når du går i krevende terreng.

Tips: Start turen i en softshellbukse og ha en lett skallbukse klar i sekken. Da er du forberedt på alt fra strålende sol til plutselig storm.

Er du fortsatt usikker på hvilken turbukse som passer best til deg? Spør oss! Vi hjelper deg gjerne.

-