Kirkens Bymisjon

 

Get Inspired jobber kontinuerlig med optimalisering av innkjøp av varer, og et viktig formål er å sikre at vi ikke kommer i en situasjon hvor vi får overskuddsvarer. Dette har vi lyktes med! Varer som ikke kan selges i vår nettbutikk er varer som har en skade som gjør at de ikke kan selges til våre kunder. Dette er hovedsakelig varer med en feilproduksjon (for eksempel ødelagt glidelås), eller varer som ikke kan selges etter fotoshoots. Den største andelen av varer som ikke kan selges i nettbutikken sorteres ut og doneres til Kirkens Bymisjon. 

Kirkens Bymisjon har i Trondheim et lokalt tilbud, kalt “I Jobb”. I Jobb er et arbeidstiltak for unge voksne som blant annet tilbyr arbeidstrening i butikk og har fokus på mestring, vekst og utvikling for den enkelte deltaker. Her blir de varene vi donerer tatt imot, vasket og reparert etter behov. Deretter henges de ut i Kirkens Bymisjons butikk som selger brukte klær og utstyr til barn og barnefamilier, samt sine egenproduserte artikler som er håndlaget av tilbudet I Jobb.

Kirken Bymisjon gjør en utrolig viktig jobb for unge voksne i Trondheim og vi er stolt av samarbeidet med dem. Gjennom donasjon av overskuddsvarer kan vi være med å skape mer arbeid og større omsetning for Kirkens Bymisjon. I tillegg er vi takknemlige for at varene får en forlenget leveperiode takket være Kirkens Bymisjon og deres arbeid. Et lite steg mot en mer sirkulær klesindustri.

-