Skinnsko til dame

0 produkter
Sorter etter relevans
Viser 0 av 0 produkter

Skinnsko

Skinnsko er tidløse sko som aldri går av moten. Gjennom historien har skinnsko vært et symbol på eleganse, og vi ser at skoene fortsetter å beholde sin popularitet i samfunnet. I tillegg til sitt stilige design, er skinnsko også veldig komfortable. De former seg etter føttene dine og gir deg en unik passform.

Skinnets slitestyrke gjør at du kan bruke skinnskoene i mange år fremover. Med andre ord: Det er en fantastisk investering.

Skinn er et svært slitesterkt materiale som har blitt brukt til klær og sko i flere århundrer. Visste du at den eldste skoen som har blitt funnet er en skinnsko? Den ble funnet i en hule i Armenia for omtrent 5500 år siden. Skinnskoen var fylt av gress, noe forskere mener ble brukt for å holde føttene varme.

Skinnsko til dame


Skinnsko kan brukes til de fleste anledninger. Vårt utvalg skinnsko til dame består av mange ulike farger, modeller og passformer. Drømmer du om et par klassiske brune skinnsko, eller et par trendy sandaler i skinn? Uansett hva du er på utkikk etter, har vi det du trenger.

Pleie av skinnsko


Skinnsko trenger litt ekstra kjærlighet for å unngå slitasje. Vi anbefaler å smøre skinnskoene dine med lærbalsam eller lærkrem en gang i måneden. Vask bort skitt og smuss med en fuktig klut, for å forhindre at det trekker inn i skinnet. Hos Get Inspired finner du impregnering og skopleie, slik at du kan holde skoene fine så lenge som mulig.

-