Lagt i kurven, utmerket valg!Til kassen
Unisex
Garmin Forerunner 255S Music Whitestone
Garmin Forerunner 255S Music Whitestone
0 Vurderinger

Garmin

Forerunner 255S Music

4449,-
En lett og høyt teknologisk pulsklokke, fullspekket med funksjoner!Forerunner® 255SM Music fra Garmin er pulsklokken for deg som ønsker en høyt teknologisk klokke, fullspekket med imponerende funksjoner som gjør hverdagen lettere. Blant annet kan du betale enkelt med Garmin Pay, overvåke søvnen din eller få E-post, SMS og varsler rett på displayet. Til tross for det fulle spekteret av funksjoner og dens robuste design, er den likevel lett som en fjær! Med en kontinuerlig helseovervåkning føler du deg godt ivaretatt og passet på. Den måler også innsatsen din på trening med pulssensorer fra nyeste generasjon, til og med når du svømmer! Bruk den også på tur, da den har støtte for multibånds-GNSS med flere globale navigasjonssatellittsystemer, og opptil 26 timer batteri i GPS- modus. I smartklokkemodus varer den i opptil 12 dager uten at du må behøve å lade! Denne klokken skiller seg fra Forerunner® 255S ved å tilby det lille ekstra; muligheten til å laste ned opptil 500 sanger fra for eksempel Spotify! Urkassestørrelsen på klokkehuset: 41 mm (slim)
Produktfarge: Whitestone
Pulsmåler på håndleddet
Fargeskjerm
Vanntetthet ned til 50 meter, som gjør at du kan bruke den under svømming
Noen funksjoner er blant annet alarmklokke, tidtaker, stoppeklokke, smartvarsler, Garmin Pay, GPS- sensor, kompass, termometer med mer +
Menstruasjonssporing: Bruk Garmin Connect™-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet
Hydreringssporing, respirasjonssporing og avansert søvnovervåkning
Batteri: Smartklokkemodus: Opptil 12 dager / GPS-modus: Opptil 26 timer
Vekt: 39 g / Størrelse: 41 mm x 41 mm x 12.4 mm, passer håndledd med en omkrets på 110-175 mm
Skjermstørrelse: B X H: 1,1" (27,5 mm) diameter / Skjermoppløsning: B X H: 218 x 218 piksler / Skjermtype: Lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Hurtigutløsningsremmer (18 mm)
Urglassmateriale: Corning® Gorilla® Glass 3 / Rammemateriale: Fiberforsterket polymer / Remmateriale: Silikon

Skaff deg looken

Vurderinger