Lagt i kurven, utmerket valg!Til kassen
Icebug Arcus M BUGrip GTX True Black
Icebug Arcus M BUGrip GTX True Black
Icebug Arcus M BUGrip GTX True Black
Icebug Arcus M BUGrip GTX True Black

Icebug

Arcus M BUGrip GTX

2499,-
Høyt komfortnivå og fulldemping i en og samme løpeskoDenne terrengløpeskoen er perfekt for deg som ønsker ekstra demping, og allsidigheten i skoen gjør at den kan brukes til lengre løpeturer, restitusjonsøkter eller når man løper med ryggsekk. Skoen har vanntett GORE-TEX® membran og BUGrip®,yttersåle med 13 dynamiske stålpigger for grep. Mellomsålen med rocker reduserer presset mot framfoten og hælen, og for å hjelpe momentet framover – noe som gir den en jevn løpeopplevelse. Mellomsålen er laget av kompresjonsstøpt EVA som gjør det mulig med to ulike naturlige fastheter, der framfoten er fastere for bedre respons i frasparket. Dette gir topp komfort på lengre løpeturer og gir allikevel god respons og en topp løpefølelse. BUGrip yttersåle har tretten dynamiske pigger som gir et pålitelig grep på alle typer vinterføre.
Produktfarge: True Black
Dropp: 6 mm
Lest: Bred
Med pigger
Fôr: GORE-TEX® Invisible Fit, med Oeko-Tex 100 innvendig
Mellomsåle: Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam
Yttersåle: Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Innersåle: OrthoLite® Hybrid, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Overdel: Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Full demping
Vanntett
Tursko er laget for å vare lenge og tåle mye, men for å opprettholde deres kvalitet er det viktig å ta vare på dem. Hvis turskoene blir synlig skitne, bør de rengjøres grundig for å hindre at skitt trenger gjennom membranen og reduserer deres evne til å transportere bort fuktighet. Du kan enkelt rense skoene ved å bruke en børste eller skylle dem i dusjen til all smuss og skitt er fjernet. Det er også viktig å huske at GORE-TEX-sko bør impregneres på nytt for hver sesong, eller enda oftere hvis de brukes mye.

Skaff deg looken

Vurderinger

-