14 produkter
Sorter etter relevans
Viser 0 av 14 produkter

Løpejakker

La oss snakke litt om den berømte dørstokkmila. Vi har vel alle opplevd å planlegge en treningsøkt, for så å bli skuffet av egen gjennomføringsevne. I en travel hverdag er det lett at løping blir nedprioritert. Men, kanskje er en god løpejakke akkurat den motivasjonen du trenger for å kaste på deg løpeskoene.

Vi kan skryte løpejakker opp i skyene, men uansett hvor gode de er trenger du et godt lag under. Vi vil absolutt anbefale å bruke tettsittende superundertøy som det innerste laget. Disse overdelene er ofte laget i svettetransporterende og pustende materialer, slik at du får full komfort hele løpeturen.

Løpejakker til herre


Løpejakkene er proppfulle av tekniske egenskaper, slik at du får en fantastisk tur. Dette kan gjøre det litt vanskelig å navigere seg frem til den perfekte jakken. Vi har derfor samlet våre beste tips til hva du bør se etter når du kjøper løpejakker:

  • Løper du ofte ute i mørket? Mange av våre løpejakker har refleksdetaljer slik at du blir sett av bilistene. Safety first!

  • Når man er ute å løper ønsker man som regel å føle seg lett som en fjær. Løpejakken bør være så lett at du nesten ikke kan merke den.

  • Ikke la været stoppe deg! Invester i en løpejakke som er vann- og vindavvisende

  • Er du glad i følge med på klokken mens du løper? Flere av våre løpejakker har smarte hull på håndleddene slik at du enkelt kan sjekke tid, GPS eller varslinger.

Kjøp en løpejakke hos oss, og se hvordan løpeturene forvandles til en drøm!

Nike løpejakker


Fra kjente atleter til hobbyløpere - Nike er et kjent og kjært merke for de fleste. Nike løpejakker sikrer deg en god løpetur, samtidig som du ser bra ut. Jakkene er utstyrt med ventilasjonsdetaljer slik at du får god luftsirkulasjon under løpeturen. Her har du virkelig ingen grunn til å la løpeskoene stå hjemme!

-