Spartan Sport Wrist HR Spartan Sport Wrist HR Spartan Sport Wrist HR
Spartan Sport Wrist HR

Spartan Sport Wrist HR

Suunto
4 599,-
På lager

Fri frakt

Spartan Sport Wrist HR er kun tilgjengelig for kjøp av 1 om gangen
UNDER 10 IGJEN

Avansert multisport klokke med optisk pulsmåling i håndleddet - Integrert aktivitetsmåler som loggfører skritt og kaloriforbrenning

Som med alle sportsklokker med pulsmåling i håndledd vil ikke målingene være like nøyaktige som ved bruk av pulsbelte. Klokken vil vise en indikasjon på aktivitetsnivå. Ifht. de andre målingene gjort av klokken, som f.eks. GPS og skrittelling, må det også beregnes avvik/marginer. Dette gjelder alle produsenter og pulsklokker.

Suunto Spartan Sport Wrist HR er en avansert multisport klokke med optisk pulsmåling i håndleddet. En rekke funksjoner i klokken gjør det også mulig å holde oversikt over treningen din, samtidig som du kan få maksimalt utbytte av treningen ved å hele tiden strekke deg etter nye mål og utfordringer. Ved hjelp av den prisvinnende Movescount Appen og nettstedet www.movescount.com kan du til enhver tid analysere treningen din og planlegge nye økter og spennende, utfordrende ruter.

Suuntos optiske pulsmåling gir praktisk måling av både daglig aktivitet og treningsøkter. Spartan Sport Wrist HR har bruksområder som aktivitetsmåler, måling av puls døgnet rundt (inkludert hvilepuls), vise skritt og kalori forbrennings nivåer for å gi bedre informasjon om en utøvers restutisjon og næringsvalg. I tillegg viser den en stor mengde treningsdata med blant annet puls/høydegrafer, sports spesifikke skjermer, og tilpassningsmuligheter for hvilke data man ønsker å se under en treningsøkt.

Samtidig med introduksjonen av Spartan Sport Wrist HR, vi Suunto slippe en software oppdatering for hele bredden av Spartan produkter, som vil legge til funksjoner for intervalloppsett i klokken, og høydeprofil navigering.

  • Opp til 12 timer batteri i treningsmodus
  • 100m vanntett
  • GPS/GLONASS
  • Intervalloppsett (fra 1 april)
  • Kontraststerk fargeskjem med mineral krystall glass og berørings funksjon
  • Opp til 80 forhåndsinnstilte sporter, eller tilpassning av egne sporter/visninger
  • Optisk pulsmålings teknologi fra Valencell
  • Avanserte funksjoner for treningsanalyse i www.movescount.com
  • Dimensjoner: 50x50x17mm
  • Vekt: 74g 


Retur: Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling. Elektronikk betraktes som brukt hvis emballasjen er åpnet, dette gjelder også pulsklokker.

Omtaler