Terrengløpesko

42produkter
Sorter etter nyeste

Terrengløpesko

Skoene er det viktigste verktøyet for en person som løper mye. Terrengløpesko er spesialdesignede sko for løping i tøffere terreng som fjell, skog og stier. Med grov såle og myk gummi gir terrengløpesko deg en god friksjon og et godt grep. En god terrengløpesko skal gi tilstrekkelig støtte og avlastning til foten. I vanskelige terreng er det viktig at terrengskoen holder foten din på plass.

Visste du at det myke underlaget i terreng fungerer som en naturlig dempepute når du løper? Dette gjør at terrengløpesko kommer med mindre demping, noe som gjør terrengskoene lettere enn vanlige løpesko. Om du må løpe på asfalt et stykke før du kommer til terrenget, kan det derimot være lurt å velge en terrengsko med mer demping.

Hos Get Inspired kan du velge mellom et stort utvalg terrengsko til dame og herre. Finn de terrengskoene som dekker ditt behov fra anerkjente merker som Asics, Nike og New Balance.

Terrengsko til ulike behov

Synes du det er vanskelig å finne riktig terrengløpesko? Da kan det være lurt å tenke over hvilket terreng du skal løpe på. Ulikt terreng krever forskjellige terrengsko. I tillegg kommer terrengløpesko med ulik pronasjon og dropp. Dropp er et uttrykk som brukes om forskjellen i såletykkelsen fra forfoten til hælen på skoen. En sko med lav dropp vil gi mer støtte til foten og dette er derfor vanligst for terrengløpesko.

Hvilken pronasjon du har i løpssteget vil ha innvirkning på hvilke terrengløpesko som passer deg best. Ved overpronasjon får foten en overdreven bevegelse innover når den treffer bakken. Har du dette bør du investere i terrengsko med ekstra god støtte. Ved underpronasjon blir foten stiv med en høyere rist og fotbue. Dette krever terrengløpesko med ekstra støtdemping for å unngå skader.

Er du likevel usikker på hvilken type terrengløpesko som passer for deg? Spør oss! Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte terrengløpeskoen til deg og dine behov.

-