-25%
A370 A370 A370 A370 A370 A370
A370

A370

Polar
Tilbudspris 1 499,- Vanlig pris 1 999,-
På lager

Fri frakt

A370 er kun tilgjengelig for kjøp av 1 om gangen
KUN 2 IGJEN

Polar A370 er et elegant, sporty og vanntett aktivitetsarmbånd som holder deg i bevegelse i hverdagen. Den følger pulsen døgnet rundt med pulsmåling, utfører avansert søvnanalyse og de unike treningsfunksjonene hjelper deg til å få maksimalt ut av din trening.

Som med alle sportsklokker med pulsmåling i håndledd vil ikke målingene være like nøyaktige som ved bruk av pulsbelte. Klokken vil vise en indikasjon på aktivitetsnivå. Ifht. de andre målingene gjort av klokken, som f.eks. GPS og skrittelling, må det også beregnes avvik/marginer. Dette gjelder alle produsenter og pulsklokker.

Polar A370 er den optimale treningskompisen. Den gjør treningsøktene enkle og praktiske med pulsmåling på håndleddet, og du kan dermed trene med riktig intensitet ved å bruke pulssoner. Polars unike og vitenskapelig validerte Smart Coaching-funksjoner veileder deg gjennom treningene og gir deg motiverende tilbakemelding. En aktiv livsstil handler om å ta gode valg også utenfor treningsstudioet. Polar A370 holder deg i bevegelse i hverdagen – du får et daglig aktivitetsmål og påminnelser når det er på tide å bevege seg etter for lang stillesitting.

Retur: Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling. Elektronikk betraktes som brukt hvis emballasjen er åpnet, dette gjelder også pulsklokker.

Egenskaper

  • GPS VIA TELEFONEN - Samarbeid med telefonen din for å få alle dataene du trenger. Polar A370 bruker telefonens GPS-signal til å måle fart og distanse og kartlegger ruten din når du trener utendørs.
  • FART OG DISTANSE FRA HÅNDLEDDET-Liker du ikke å løpe med telefonen? Når du løper uten telefonen eller bruker tredemøllen, registrerer Polar A370 tempo og distanse basert på bevegelsene av håndleddet.
  • TRENINGSMÅL - Planlegg treningsøktene i Polar Flow, og synkroniser dem direkte til Polar A370 for å få veiledning i løpet av økten. Du kan lagre øktene du liker best som favoritter på Polar A370 og når som helst bruke dem igjen.
  • SPORTSPROFILER - Du velger aktivitetstype. Velg favorittsportsprofilene dine fra en liste med over 100 sportsaktiviteter, og legg dem til i Polar A370 for å få relevante data på skjermen når du trener. Sportsprofilene hjelper deg også med å holde orden på treningsloggen din i Polar Flow.
  • SMARTVARSLER - Polar A370 holder deg orientert med smartvarsler fra telefonen. Du blir varslet om innkommende samtaler, meldinger, e-poster og kalenderhendelser.
  • INAKTIVITETSVARSLER - Det er ikke bra å sitte stille for lenge. Hvis du er i ro for lenge, gir Polar A370 deg et vibrasjonsvarsel for å passe på at du legger inn de viktige aktivitetsavbrekkene.
Omtaler