Get Inspired close
menu MENY
Oakley

Flight Deck XM PRIZM

2 179,-

Lagerstatus: Utsolgt

Oakley

Flight Deck XM PRIZM

2 179,-

Lagerstatus: Utsolgt

check

Fri frakt

Varekode: OA-0OO706460
Beskrivelse
Oakley Flight Deck XM er ​en goggle inspirert av jagerflypilotenes hjelmvisir. Formen med utenpåliggende linse gir enormt synsfelt. Med disse ser du alt! Denne XM-modellen er noe mindre en standardmodellen, og passer dermed bedre til deg med mindre ansikt. Oakley Flight Deck XM er utrolig behagelige på ansiktet. 3-lags skum med fleece mot huden gir optimal komfort til enhver tid. Rammen er myk og fleksibel uansett temperatur. Ekstra bred stropp med silikonstriper på innsiden sørger for at brillen sitter optimalt på både hjelm og lue. Bred innfestning av strikken gjør Flight Deck XM kompatibel med de aller fleste hjelmer på markedet.

Egenskaper

  • Denne modellen har Oakleys banebrytende Prizm-teknologi i linsen. Prizm sørger for at du lettere ser kontrastene i snøen, og hjelper deg å se terreng du vanligvis ikke ser. Prizm Hi Intensity Pink er Oakleys beste linse for dager med overskyet vær og flatt lys. Den er også god til kveldskjøring.
  • Suveren linse for dager med overskyet vær og flatt lys, samt til kveldskjøring.
  • 100% beskyttelse mot UVA, UVB og UVC i tillegg til skadelig blått lys opp til 400 Nm
  • F3 Antiduggbeskyttelse
  • Leveres med oppevaringspose
  • OTG-goggle: Kan brukes på utsiden av de fleste vanlige briller

Få beskjed hvis denne størrelsen kommer tilbake på lager! Ved å melde deg på, blir du lagt til i kundeklubben vår for SMS.

Lagre