Pakk til sommerferien med Silje

Silje har valgt ut et knippe sommerfavoritter i freshe snitt og farger. Go-to antrekk som alltid funker, enten det er storby eller strand som gjelder. Gjør deg klar for sol, avslapping og herlige sommervibber!
 


Silje viser deg fem go-to antrekk som alle er et must i kofferten, i videoen under.


Comfort is key når du skal på reise, men det skal samtidig se fresht ut. Vi digger denne joggisen fra BALL! Perfekt når du skal ut og fly eller sitte timesvis i bilen. Med denne looken er du garantert å reise i stil.


Late dager på stranda hører absolutt med til ferien! Bli strandklar med en avslappet og komfortabel kjole i et lett og ledig materiale. Match med tilbehør som ei romslig strandveske, lekre sandaler og et par klassiske solbriller som beskytter mot sola. Sjekk ut Siljes sommerfavoritter når det kommer til tilbehør.


Våg å mikse ulike farger og mønstre!


Er du glad i å være aktiv på ferie er det viktig å sørge for at treningsklærne er pakket ned i kofferten. Plaggene skal helst være lette, ventilerende og gi optimal bevegelsefrihet. Hva er vel bedre enn å stå opp ved soloppgang, smette på seg joggeskoene og ta en rolig løpetur langs strandkanten?


Et must have i feriekofferten er selvfølgelig sommerkjolene! Vi kler oss i sterkere farger på denne tiden av året, og her kan det være lurt å tenke på at det gjerne skal passe til hverdags så vel som til sommerfesten. Silje har valgt ut noen kjoler som kan kles både opp og ned.


Sweatshortsen er sommerversjonen av joggebuksen. Det fine med denne er at den funker like bra i sofakroken, som til runden i byen. Match den med et par freshe sneakers eller sandaler. Vi har forelsket oss i det nydelige Nike-antrekket i rosa pastell, under!


Klikk her for å se Siljes feriefavoritter

 

 

 

Mer inspirasjon til deg:

Utforsk Lite-Show kolleksjonen fra ASICS!

ASICS lanserer sin mest fargerike kolleksjon noensinne! Dette har vi gledet oss utrolig mye til. Sesongens STORE trend er sterke, freshe farger. Kombinèr det med refleksdetaljer og enestående kvalitet; der har du ASICS Lite-Show. #LiveUplifted Be Bold. Be Seen. Vi digger!

Sommerens must haves!

Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss til sandaler, lettere jakker og freshere farger!

Lite slår boxfreshe sneakers, vi gir deg årets sneakertrender

Vi gleder oss til vår, bar asfalt og nye, boxfreshe sneakers! Sjekk ut sneakertrendene for 2022! Herlige sneakers til dame!