Eventyrlig kolleksjon fra hele Norges Cecilie Skog!

Friluftsklær av topp kvalitet fra Bergans! Plaggene i kolleksjonen fra Cecilie Skog er like inspirerende som eventyreren selv! Årets kolleksjon fra Cecilie Skog er endelig i butikk og fargene er også i år helt nydelige!

 

Bestselgerne Cecilie Mountain Softshell Jacket & Cecilie Mountain Softshell Pants er tilbake i nye, spreke farger! Disse har alle egenskapene du trenger på tur, gir utrolig komfort og har et superpraktisk design! Det samme er favorittene Cecilie Light Wind Anorak og Cecilie Wool Hood Jacket som både er supre alene eller sammen! Ulljakken er virkelig et supertplagg i tillegg til at det supermyke materialet er helt magisk å på! Cecilie Down Light Anorak er allsidig og lett og med padding gir den god varme - den er også enkel å pakke ned i sekken!

 

Cecilie Skog er eventyrer, klatrer, fjellfører, programleder & sykepleier. Samt første kvinne i verden til å nå både Nordpolen, Sydpolen og verdens høyeste fjell. Men så befriende jordnær – og for et smittende humør! Da Cecilie designet kolleksjonen ville hun lage produkter man trenger fra havnivå og opp på 7000meter, så her finner du virkelig noe for enhver smak!

 

3-lags jakke - storfavoritten!
Denne jakken er superpopulær og det skjønner vi godt! Den er både vanntett, vindtett og har gode pustegenskaper! I tillegg kan den brukes hele året, både på topptur og i byen! Bergans Cecilie 3L Jacket er en sikker vinner og blir fort din nye favorittjakke!

-