Herlig treningstøy fra Reebok til selv de tøffeste øktene

Reebok er helt rå på styrketrening og gir deg treningstøyet som tåler enhver økt, fra første til siste repetisjon! Skoene gir stabiliteten du trenger og klærne lar deg fokusere på øvelsen du skal gjennomføre! Sjekk du den rå kolleksjonen!

Reebok Colorblock Crop til 299,- finner du her!

Reebok Lux Tights 2.0 til 679,- finner du her!

Reebok Perforated Tank til 429,- finner du her!

Reebok Velour Tape Tights til 629,- finner du her!

Sjekk ut disse rå antrekkene fra høstens kolleksjon fra Reebok! Ta treningen til nye høyder med treningstøy som gir selvtillit og booster motivasjonen!

Reebok Action Style Tank til 379,- finner du her!

Test ut treningstøyet med en liten GetInspired-challenge!

Under finner du en økt som både er kjapp, enkel og som garantert får opp pulsen! Den krever ikke noe annet utstyr enn deg selv! Hopp i treningstøyet, gi alt og kjenn på godfølelsen etterpå! Vi lover en skikkelig svettefest!

Nano X i grå til 1299,- finner du her!

Nano X i blå til 1299,- finner du her!

Nano X i hvit, blå og gul til 1299,- finner du her!

En treningssko skal være stabil, den skal gi god bakkekontakt og fremdeles være fleksibel! For hvert løft, hver rep og hver økt du fullfører trenger du nettopp disse egenskapene! Alt dette gir Reebok deg! HER kan du lese mer om treningssko og hvilken verdi de har for deg og treningen din!

HIIT i blå til 999,- finner du her!

HIIT i blå til 999,- finner du her!

Reebok
Reebok er en av verdens ledende treningsmerker. Uansett hvem du er og hvor du kommer fra, er fysisk aktivitet nøkkelen til en sunn livsstil. Reebok presser folk til å våge seg utenfor komfortsonen - i treningsstudioet, på tredemøllen, på yogamatten, i dansesalen og i livet generelt. Reebok ble grunnlagt i 1895 av britiske Joseph William Foster som spesialiserte seg på å lage piggsko til løpere. I dag fokuserer virksomheten på tre hovedpilarer: Trening, løping og klassikere. Reebok Classic representerer merkets røtter i treningsbransjen, med joggesko og streetwear.

Flere spennende artikler:

Treningssko til styrketrening kan gi treningen et løft, les hvorfor her
Hjemmetrening med Silje Landevåg, nesten uten utstyr
Perfekte antrekk til utetreningen som vil gi deg en energiboost
Perfekte, komfortable treningsklær for deg som er gravid