Turutstyr som er perfekt til Norgesferien!

Solcellelamper, soveposer, turmat og ikke minst mange flere smarte løsninger for en ultimat turopplevelse! Sjekk ut videoen under for gode tips!

 

 

 

Lite slår frisk luft og friluftsliv! Det er bare helt herlig å komme seg ut i naturen og nyte alt det fine Norge har å by på! Nå har vi fylt opp butikken med mange turnyheter som gjør turen enda bedre! Du finner masse turutstyr med en rekke smarte løsninger som sørger for at du har alt du trenger i sekken! Produktene er lette og leverandørene har sørget for at det tar minimalt med plass! 

MSR har en rekke ultralette kjeler med håndtak som kan brettes inn for optimal plassbesparelse! I tillegg er de laget med non stick-belegg som gjør dem enkle å rengjøre! 
Ticket to the moon- hengekøyene er perfekt å a med i sekken! De tar lite plass og gjør enhver turopplevelse enda litt bedre! Hengekøyene er laget i fallskjermsilke i høy kvalitet som tilpasser seg og gir kroppen din perfekt støtte uten trykkpunkter!

Uten mat og drikke duger helten ikke - det gjelder på tur også! Med Real turmat holder du energien på topp! Dette er virkelig superenkel turmat, bare riv av toppen, tilsett varmt vann, vent i 8 minutter og voilà, så er middagen klar!

Kanskje tidenes smarteste gadget å ha med seg på tur?! SunBell fra Bright er en unik solcellelampe med en rekke smarte funksjoner! Den fungerer som en lampe i seg selv, men i tillegg kan du ta av toppen og bruke som leselys og den har USB-inngang slik at du kan lade telefonen! Du lader den opp ved å benytte solcellepanelet på undersiden! 

Vi har fylt på med masse tursekker, blant annet fra Tatonka, og vi har fått inn de fantastiske termosene fra Stanley!

 

Dette og MYE MER finner du nå under turutstyr! Vi håper du gleder deg like mye til Norgesferien som oss!

 

Alt turutstyr finner du her!