Crossfitter, Matilde Garnes, sine treningsfavoritter fra Reebok

Matilde Garnes er en av verdens beste crossfittere og det er ikke uten grunn at hun velger Reebok! Klærne sitter som et skudd uansett øvelse og intensitet!

Når Matilde trener er hun avhengig av treningstøy som sitter godt uansett intensitet og som gir full bevegelsesfrihet! Reebok oppfyller kravene og sørger samtidig for en rå og stilig look!

Klærne passer til all type aktivitet og er like fine til en rå crossfit økt, som til avslappende yoga eller en løpetur! Reebok got you covered!

Reebok Nano X1 treningssko!

Reebok Nano har vært en bestselger i en årrekke og det forstår vi godt! Den nye Nano X1 gir deg en oppdatert utgave som gir all støtten du trenger, uansett type aktivitet! Treningsskoene passer til all type trening og er supre både i styrkesalen, til sirkeltrening og på høyintensiv trening som tabata og crossfit! I tillegg har de et rålekkert og stilrent design!

Nano X1 hvit 1399,-

Nano X1 lyseblå 1399,-

Shop the look!

UBF perforated tank 429,-

Seasonal tights 729,-

Nano X1 1399,-

Hero racer pad bra 379,-

Hot tips! Den ultimate tightsen!

Bestselger fra Reebok! Denne sitter som et skudd med sitt høye liv og brede midjebånd, uansett aktivitet! Materialet sørger for god støtte! Bruk den til yoga, styrketrening, løping, høyintensivtrening eller hvilken som helst annen aktivitetEn absolutt favoritt som fort blir din nye favoritt-tights i treningsgarderoben!

Hvis du vil se like rå ut på trening som Matilde finner du hele Reebok-utvalget her!

Reebok er en av verdens ledende treningsmerker. Uansett hvem du er og hvor du kommer fra, er fysisk aktivitet nøkkelen til en sunn livsstil. Reebok presser folk til å våge seg utenfor komfortsonen - i treningsstudioet, på tredemøllen, på yogamatten, i dansesalen og i livet generelt. Reebok ble grunnlagt i 1895 av britiske Joseph William Foster som spesialiserte seg på å lage piggsko til løpere. I dag fokuserer virksomheten på tre hovedpilarer: Trening, løping og klassikere. Reebok Classic representerer merkets røtter i treningsbransjen, med joggesko og streetwear.


Flere spennende artikler:

Sprek hjemmetreningsøkt uten utstyr med Katarina
Terrengskoguiden! Tips og råd til løping på ujevnt underlag.
Victoria tar deg med på en hjemmetreningsøkt helt uten utstyr
Perfekte antrekk til utetreningen som vil gi deg en energiboost