Jentebølgen 2017

13.juni gikk Jentebølgen i Trondheim av stabelen. 13 spreke jenter fra Get Inspired var klar til dyst helantrukket i nytt og fresht løpeantrekk fra Kari Traa sin Marte-serie.

Nybegynnerguide til styrketrening

Flere og flere blir interessert i styrketrening, og det er kjempegøy! Som utdannet personlig trener har jeg derfor lyst å komme med en enkel styrketreningsguide. Mest for nybegynnere, men kanskje du finner noe nytt hvis du er erfaren også? :)

Nike Summer

Nå er sommeren her, og hva er bedre enn å freshe opp garderoben med noen sommerlige godbiter fra Nike? Vi har satt sammen våre favoritter i kollasjer under - finn dine favoritter og klikk de hjem til deg! <3

Sunne og enkle frokosttips

I dag vil jeg gjerne dele noen enkle, sunne og gode frokosttips med dere. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Besøk av Therese Johaug

Tirsdag 25. april hadde vi besøk av Therese Johaug. Vi var så heldig å få lov til å bli litt bedre kjent med Therese, og det må vi selvfølgelig dele med dere!

Velkommen til Get Inspired-bloggen!

Vi er superstolte og glade over å kunne presentere Get Inspired-bloggen! Her vil du fremover kunne finne mye inspirasjon, supre tips, sneak peaks og drøssevis med godfølelse ?

Guide: Velg riktig Sports-BH

Vår guide til hvordan du finner din perfekte sports-BH!

Treningsklær for gravide

Gravid og lyst til å fortsette å trene gjennom svangerskapet? Da har du kommet til rett plass. Vi gir deg våre beste tips til gode treningsklær gjennom hele svangerskapet enten du ønsker å trene intensivt eller bare mosjonere for å holde formen!

Treningsmusikk Spotify

God musikk til treningsøkta er et must! Vi har samlet en god blanding av våre favoritter i vår egen spilleliste for spotify, sjekk den ut her!