Get Inspired close
menu MENY

ÅRETS ULL FRA KARI TRAA

Vi ønsker å være Norges beste butikk på ull, og det betyr et stort utvalg av Kari Traa! Hvert år er bestselgerne våre i ullkategorien fra nettopp Kari Traa, men vet du egentlig hva forskjellen på de forskjellige seriene er?

Det er ikke kun mønster og farger som er forskjellen, det er også forskjeller på finheten og tykkelsen på ulla, passform, bruksområde, materialblandinger og mye mer.

Her vil vi gi deg en liten guide på de forskjellige seriene av Kari Traa-ull denne sesongen!

Har du spørsmål? Kommenter nederst!

Kari Traa Rose

Mange av oss kjenner til denne serien fra før, den aller mest kjente ulla til Kari Traa – nemlig Rose! Den har samme klassiske design som alltid, men i år er den litt tykkere og enda høyere kvalitet.

Dette er også den aller varmeste ulla til Kari Traa. Den er laget av 100% merinoull av 19,5 micron finhet på 240 gram. Den har jaquarvevd front – som er tett og holder seg fint i fasongen, og er ribbestrikket under armene for god stretch og bevegelighet.

I år kommer den i fire nydelige farger: mauve, blush, navy og ebony. Den fins i hood, half zip, longsleeve og pants – samt matchende hals, headband og beanie.

Dette settet er like perfekt som baselayer på de aller kaldeste dagene som på hytteturen og til hverdags!

Kari Traa Åkle

Sjekk denne nykommeren! Dette er årets storsatsning fra Kari Traa – Åkle!

Denne serien er også laget av 100% merinoull i 19,5 micron finhet, men er lettere enn Rose-ulla i gram – 210 gram. Den er derfor litt mindre varm enn roseulla, men fortsatt veldig god og varm.

Dette gjør denne helt super til aktivitet som ski- og gåturer, og som lag-på-lag plagg. Den har god isolasjon og tørker fort dersom det blir bløtt.

Slik som Rose har også denne jaquarvevd front som er tett og holder seg fin i fasongen lenge. Den er også ribbestrikket under armen som gir god stretch og bevegelighet.

Den kommer i fargene ebony, mauve og navy – og i variantene longsleeve og pant. Vi har dessuten headband og votter i samme serie som passer helt perfekt til!

Del